Dazu
Kartoffelspalten oder Pommes reichen.
Zutaten für 2 Personen:
· 6
Minutensteaks (je 50 g)
· 1
El Öl
· Salz
· Pfeffer
· 1
Dose Ananas in Scheiben
· 12
Scheiben gekochter Schinken, hauchdünn geschnitten
· 6
Scheiblettenkäse
· Ketchup
1.
Fleisch waschen, trockentupfen. Öl in einer Pfanne
erhitzen, Steaks darin von jeder Seite 1-2 Minuten scharf anbraten.
Herausnehmen und nebeneinander auf ein mit Alufolie ausgelegtes Backblech
setzen.
2.
Steaks mit je 2 Scheiben Schinken, 1 Scheibe Ananas und 1
Scheibe Scheiblettenkäse belegen.
3.
Im heißen Ofen bei 200 Grad ungefähr 10 Minuten backen.
4.
Je 3 Steaks aufeinanderstapeln, das oberste Stück mit
etwas Ketchup übergießen.
A
ketchup helyett diszithetjük a hústornyokat 1-1 koktélcseresznyével.
Hozzávalók
2 személyre:
· 300
g sertéskaraj
· 1
ek olaj
· só
· bors
· 1
ananászkonzerv, szeletek
· 75
g főtt sonka, hajszálvékonyra vágva, 12 szelet
· 150
g sajt (6 szelet)
· Ketchup
1.
A
húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd 6 darab kb. 50 g-os szeletre vágjuk.
2.
Az
olajban, magas hőmérsékleten a húst oldalanként 1-2 percig pirítjuk, majd egy
alufóliával bélelt tepsibe tesszük. Mindegyik hússzeletre 2 szelet főtt sonkát,
1 szelet ananászt, és egy szelet sajtot teszünk.
3.
200
fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 10 percig sütjük.
4.
Három-három
hússzeletet egymásra rakunk, a felső hússzeletre locsoljunk kevés ketchupot.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen