Leckerer Brotaufstrich.
Zutaten für 2 Personen:
· 1 Avocado
· ½ Dose Thunfisch
· ½ Zwiebel
· Salz
· Pfeffer
· Zitronensaft
1. Den Thunfisch mit der Zwiebel pürieren. Das Avocadofleisch mit einer Gabel zerquetschen und mit dem Thunfisch-Püree verrühren.
2. Mit Salz, Pfeffer und Zitronensaft abschmecken.
Tonhal és avokádó külön-külön mindkettő nagy kedvenc, gondoltam együtt sem lehet rossz. S hát igazam volt.
Hozzávalók 2 személyre:
· 1 avokádó
· ½ tonhalkonzerv
· ½ vöröshagyma
· Só
· Bors
· Citromlé
1. A tonhalat a hagymával pürésítjük, majd hozzákeverjük az avokádóhúst, amelyet egy villával szétnyomkodunk.
2. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen