Zutaten für 2 Personen:
·
250 g gekochte Rote-Bete
·
200 g gekochte Kichererbsen
·
100 g Feta
·
2 El gehackte Petersilie
·
2 El Olivenöl
·
2 El Aceto Balsamico Bianco
·
Salz
·
Pfeffer
· Kreuzkümmel
1. Die
Rote-Bete und den Feta würfeln, in eine Salatschüssel geben. Die Kichererbsen
und die Petersilie dazugeben.
2. Für
das Dressing das Öl mit dem Essig verrühren, mit Salz, Pfeffer und Kreuzkümmel
abschmecken.
3. Das
Dressing über den Salat gießen und vorsichtig mischen.
Hozzávalók 2 személyre:
· 250 g főtt cékla
· 200 g főtt csicseriborsó
· 100 g feta
· 2 ek petrezselyem
· 2 ek olívaolaj
· 2 ek világos balzsamecet
·
só
·
bors
· római
kömény
1.
A céklát és a fetát apró kockákra vágjuk,
egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a csicseriborsót és a petrezselymet.
2.
Az olajat elkeverjük az ecettel, sóval,
borssal és római köménnyel ízesítjük.
3.
A dresszinget a salátára öntjük és
óvatosan elkavarjuk.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen