Leckerer Brotaufstrich.
Die Creme kann man auch mit 1 El Kapern würzen.
Zutaten für 4 Personen:
· 15 grüne
Oliven ohne Stein
· 4 El
Pinienkerne
· 2 Stiele
Minze
· 4 Stiele
Basilikum
· 250 g
Feta
· 3 El griechischer
Joghurt
· 2 El
Olivenöl
1.
Die
Pinienkerne in einer Pfanne goldbraun rösten. Den Feta würfeln.
2.
Alle Zutaten
in eine Gefäß geben und mit dem Stabmixer cremig arbeiten.
A krémet ízesíthetjük kb. 1 ek kapribogyóval is, amelyet a
többi hozzávalóval pürésítjük.
Hozzávalók
4 személyre:
· 15 db
magnélküli zöld olíva
· 4 ek
fenyőmag
· 2 ág
friss menta
· 4 ág
bazsalikom
· 250 g
feta
· 3 ek
joghurt
· 2 ek
olívaolaj
1.
A
fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk. A fetát kockákra vágjuk.
2.
Az
összes hozzávalót egy edénybe tesszük, majd bot mixerrel krémesre pürésítjük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen