Leckerer, schneller
Brotaufstrich.
Zutaten für 4 Personen:
· 1
Dose Thunfisch
· 2
El Pesto
· 6
Stück in Olivenöl eingelegte getrocknete Tomaten
· 2
El Majonäse
1.
Den Fisch abtropfen lassen, mit einer Gabel zerdrücken.
Das Pesto, die kleingeschnittenen Tomaten und die Majonäse zugeben.
2.
Gut vermischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Nekem most medvehagyma pestom volt, de elkészíthetjük
bazsalikomos pestoval is.
Hozzávalók
4 személyre:
· 175
g tonhal konzerv
· 2
ek pesto
· 6
szárított paradicsom olajos
· 2
ek majonéz
1.
A
tonhalat leszűrjük, villával elmorzsoljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott
paradicsomot, pestot és a majonézt.
2.
Jól
elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen