Freitag, 11. Mai 2018

Rucola-Quark / Rukkolás túró


Ein leckerer Brotaufstrich.




Zutaten für 4 Personen:

·       250 g Quark

·       100 g Rucola

·       1 Knoblauchzehe

·       Salz

·       Cayennepfeffer



1.    Die Rucola waschen, trocken schleudern, dann grob schneiden.

2.    Die Rucola mit dem Quark und der Knoblauchzehe mit dem Stabmixer cremig pürieren. Die Creme mit Salz und Cayennepfeffer abschmecken.



Egy finom kenegető. Friss kenyérrel, vagy pirítóssal. Fokhagyma helyett ízesíthetjük 1 darab újhagymával is.



Hozzávalók 4 személyre:

·       250 g tehéntúró

·       100 g rukkola

·       1 gerezd fokhagyma

·      

·       Cayenne-i bors



1.    A rukkolát megmossuk, saláta centrifugában megpörgetjük, majd durvára vágjuk.

2.    A rukkolát a túróval és a fokhagymával konyhai aprítógépben krémesre dolgozzuk. Sóval, és cayenne-i borssal ízesítjük.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen