Die Creme kann man
auch mit etwas fein geriebener Zwiebel würzen.
Zutaten für 4 Personen:
· 250
g Quark
· 75
g Oliven mit Paprika gefüllt
· 1
Tl Olivenöl
· 2
Tl Ajvar
· Salz
· Pfeffer
1.
Eine Olive in dünne Scheiben schneiden, den Rest fein
würfeln.
2.
Den Quark mit dem Öl und dem Ajvar glatt rühren. Mit Salz
und Pfeffer abschmecken. Die fein gewürfelten Oliven untermischen.
3.
Die Olivenscheiben darüber streuen und servieren.
A túrót ízesíthetjük kevés reszelt
hagymával is.
Hozzávalók 4 személyre:
· 250
g túró
· 75
g olívabogyó, paprikával töltött
· 1
tk olívaolaj
· 2
tk ajvár
· Só
· Bors
1.
Egy
olajbogyót vékony szeletekre vágjuk, a többit pedig apró kockákra vágjuk.
2.
A
túrót simára kavarjuk az olajjal és az ajvárral. Sóval, borssal ízesítjük.
Hozzákeverjük a kockákra vágott olajbogyót.
3.
A szeletekre vágott olajbogyóval,
megszórva tálaljuk.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen