Dazu geröstetes
Toastbrot oder frische, knackige Gemüsesticks reichen.
Zutaten für 4 Personen:
· 125
g Mascarpone
· 1
Thunfischkonserve
· 3
getrocknete Tomaten
· 1
El Creme Fraîche
· Salz
· Pfeffer
· 2
El Schnittlauch
1.
Den Thunfisch abtropfen lassen, mit einer Gabel
zerpflücken. Die getrockneten Tomaten klein schneiden.
2.
Die Mascarpone mit der Creme Fraîche glatt rühren. Den
Thunfisch, die Tomaten und den Schnittlauch unterrühren. Mit Salz und Pfeffer
abschmecken.
Tálaljuk pirított kenyérrel, vagy
friss ropogós zöldségekkel.
Hozzávalók
4 személyre:
· 125
g mascarpone
· 250
g tonhal
· 3
aszalt paradicsom
· 1
ek creme fraiche
· Só
· Bors
· 2
ek metélőhagyma
1.
A
tonhalat leszűrjük, villával apróra tépkedjük. A paradicsomot apróra vágjuk.
2.
A
mascarponét a creme fraichel simára keverjük, majd hozzákeverjük a halat,
paradicsomot és metélőhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen