Montag, 22. Februar 2021

Thunfischcreme / Tonhalkrém

 Leckerer Brotaufstrich.

 


Zutaten für 3 Personen:

·       1 Dose Thunfisch  

·       1 Tl Senf

·       2 El Majonäse

·       1 El Joghurt

·       ½ Schalotte

·       1 Bund Petersilie

·       1 Tl Zitronensaft

·       Salz

·       Pfeffer

 

 

1.    Den Fisch abtropfen lassen, dann mit dem Senf, dem Joghurt, der Majonäse und der Zwiebel pürieren.

2.    Die Petersilie unter die Creme rühren. Mit Salz, Pfeffer  und Zitronensaft abschmecken.

 

Friss kenyérre vagy pirítósra kenve, de tálalhatjuk friss zöldségekhez mártogatósként.

 

Hozzávalók 3 személyre:

·       1 tonhalkonzerv

·       1 tk mustár

·       2 ek majonéz

·       1 ek joghurt

·       ½ salotta

·       1 csokor petrezselyem

·       1 tk citromlé

·      

·       Bors

 

 

1.    A konzervet leszűrjük, majd a mustárral, majonézzel, joghurttal és a hagymával egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre dolgozzuk.

2.    A krémhez keverjük az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen