Leckerer Brotaufstrich.
Zutaten für 3 Personen:
· 1
Dose Thunfisch
· 1
Tl Senf
· 2
El Majonäse
· 1
El Joghurt
· ½
Schalotte
· 1
Bund Petersilie
· 1
Tl Zitronensaft
· Salz
· Pfeffer
1.
Den Fisch abtropfen lassen, dann mit dem Senf, dem
Joghurt, der Majonäse und der Zwiebel pürieren.
2.
Die Petersilie unter die Creme rühren. Mit Salz,
Pfeffer und Zitronensaft abschmecken.
Friss
kenyérre vagy pirítósra kenve, de tálalhatjuk friss zöldségekhez
mártogatósként.
Hozzávalók
3 személyre:
· 1
tonhalkonzerv
· 1
tk mustár
· 2
ek majonéz
· 1
ek joghurt
· ½
salotta
· 1
csokor petrezselyem
· 1
tk citromlé
· Só
· Bors
1.
A
konzervet leszűrjük, majd a mustárral, majonézzel, joghurttal és a hagymával
egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre dolgozzuk.
2.
A
krémhez keverjük az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal és citromlével
ízesítjük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen