Leckerer Brotaufstrich.
Die Creme mit etwas Frühlingszwiebelringen oder Schnittlauröllchen bestreut
servieren.
Zutaten für 2 Personen:
· 3
Eier
· 2
½ El Butter
· 1
Tl Senf
· 2
½ El Majonäse
· 1
kleine Schalotte
· Salz
· Pfeffer
1.
Die Eier 10
Minuten hart kochen. Erkalten lassen, dann pellen.
2.
Die Butter mit
der Majonäse und dem Senf cremig rühren, dann die fein gewürfelte Schalotte
untermischen.
3.
Die Eier fein
würfeln und unter die Buttermasse rühren.
4.
Mit Salz und
Pfeffer abschmecken.
Még egy finom tojás krém. Tálaljuk újhagyma
zöldjével vagy metélőhagymával megszórva.
Hozzávalók
2 személyre:
· 3
tojás
· 2
½ ek vaj
· 1
tk mustár
· 2
½ ek majonéz
· 1
kis salotta hagyma
· só
· bors
1.
A
tojásokat 10 perc alatt megfőzzük. Hűlni hagyjuk. Megtisztítjuk.
2.
A
vajat krémesre keverjük, majd hozzádolgozzuk a mustárt, majonézt és az apróra
vágott hagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
3.
A
tojásokat tojásszelőn hosszanti irányba majd keresztbe felszeleteljük, és a
vajas masszához keverjük.
4.
Sóval,
borssal fűszerezzük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen