Dienstag, 6. April 2021

Bärlauch-Eier-Creme / Medvehagymás tojáskrém

 Eine leckere Eiercreme für die Bärlauch-Saison.

 


Zutaten für 4 Personen:

·       100 g Frischkäse

·       1 Tl Senf

·       3 El Majonäse

·       20 g Bärlauch

·       4 gekochte Eier

·       Salz

·       Pfeffer

 

 

1.    Den Frischkäse mit dem Senf und den grob geschnittenen Bärlauch-Blättern mit dem Stabmixer pürieren.

2.    Die Eier pellen, klein schneiden und unter die Bärlauch-Creme rühren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.

 

 

Egy finom tojáskrém a medvehagyma idényre. Egyszerű és finom. Érdemes kipróbálni. 

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

·       100 g krémsajt

·       1 tk mustár

·       3 ek majonéz

·       20 g medvehagyma

·       4 tojás, főtt

·      

·       Bors

 

 

1.    A krémsajtot a mustárral, majonézzel és a durvára vágott medvehagyma levelekkel együtt egy magas falú edénybe tesszük, és bot mixerrel pürésítjük.

2.    A tojásokat meghámozzuk, apróra vágjuk, majd a medvehagymás krémhez keverjük. Sóval, borssal ízesítjük.

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen