Eine leckere Eiercreme für die Bärlauch-Saison.
Zutaten für 4 Personen:
· 100
g Frischkäse
· 1
Tl Senf
· 3
El Majonäse
· 20
g Bärlauch
· 4
gekochte Eier
· Salz
· Pfeffer
1.
Den Frischkäse mit dem Senf und den grob geschnittenen
Bärlauch-Blättern mit dem Stabmixer pürieren.
2.
Die Eier pellen, klein schneiden und unter die
Bärlauch-Creme rühren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Egy finom tojáskrém a medvehagyma idényre.
Egyszerű és finom. Érdemes kipróbálni.
Hozzávalók
4 személyre:
· 100
g krémsajt
· 1
tk mustár
· 3
ek majonéz
· 20
g medvehagyma
· 4
tojás, főtt
· Só
· Bors
1.
A
krémsajtot a mustárral, majonézzel és a durvára vágott medvehagyma levelekkel
együtt egy magas falú edénybe tesszük, és bot mixerrel pürésítjük.
2.
A
tojásokat meghámozzuk, apróra vágjuk, majd a medvehagymás krémhez keverjük.
Sóval, borssal ízesítjük.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen